Baltų pr. 55, Šilainiai, Kaunas

Telefonų taisykla Kaune, kuri pažįsta telefonus iš tiesų

0 Comments

Telefonai pasikeitė labai greitai. Nesenai visi turėjome paprastus mygtukinius telefonus, kurie atlikdavo tik skambinimo ir žinučių išsiuntimo funkcijas, tačiau būdavo tvirti ir atsparūs gyvenimo iššūkiams.

Tik pagalvojus apie telefonų praeitį, prieš akis išnyra legendinės Nokia 3310 vaizdas. Sena, patikima ir su ausį rėžiančia skambučio melodija. Tomis dienomis nebūdavo mini infarkto pametus telefoną iš rankų ir nebežinant ar pakelsime jį sveiku ekranu. O telefono ekrano keitimas šiais laikais kainuoja tikrai nemažai… Žinoma, jeigu perkate originalų ekraną.

Šiandien neišvengiamai reikia turėti patikimą ir gerą partnerį, kuris specializuojasi telefonų taisyme ir geba įsigilinti į šių dienų mobiliojo ryšio priemonių technologijas. Neveltui šiuolaikiniai telefonai pradėti vadinti išmaniaisiais. Jų pagaminimo technologija dažniausiai yra automatizuota, o medžiagos labai specifinės. Juos surenka (pagamina) kompiuteriai, o tai jie daro YPAČ gerai ir tiksliai. Žmogui norinčiam pačiam susitaisyti telefoną iškyla problema – reikia žinoti kur, ką tiksliai atsukti, kad nesulaužyti ar nesugadinti paviršiaus. Tam visų pirma reikia žinių, o antra reikia specialių įrankių (iphone atveju reikia dar “smagesnių įrankių”:)). Būtent todėl, reikia žinoti kur yra patikima telefonų taisykla Kaune. Žinoma jeigu esate iš Kauno, nes kitu atveju patartume Jums susirasti vietinį telefonų taisymo specialistą. Jeigu vis dėl to norite, jog kažkas profesionaliai sutvarkytų Jums telefoną – siųskite jį mums, tikrai sutvarkysime ir dar garantiją duosime. Bet kalba ne apie tai.

Šiuolaikiniai išmanieji telefonai visai kitokie. Anksčiau turėjome ryšio priemones, o dabar jie virto į mažus robotus. Taip, taip ROBOTUS. Kodėl manote Samsung savo telefonų operacinę sistemą pavadino Android (nereikia sufleruoti, jog tai asocijuojasi su androidais – kiborgais). Jie gali ne tik įrašinėti, filmuoti, kopijuoti, atrinkinėti informaciją apie mus ir išsiųsti suinteresuotiems asmenims, bet ir kalbėti su mumis. Tai nebus gyvas pokalbis, koks būna tarp žmonių, suprantame tai. Bet tikrai tai jau yra naujausios kartos technologinis įrankis.

Jaunam žmogui žengiančiam koja kojon su technologijomis taip pat darosi vis sunkiau suprasti telefonų technologinius sprendimus, kaip juos sutaisyti, perprogramuoti ir padaryti tvarkingai veikiančiais. Senelei ar seneliui, mamytei ar tėveliui, o ir tiems patiems vaikams nepavyks patiems susitaisyti telefono (metame iššūkį visiems netikinčiams, CHA!). Vis tiek teks kreiptis į telefonų taisymo specialistą, kuris reikia tikėtis savo darbą išmano puikiai ir tai atlieka ne vienerius metus, nes sutaisyti ir pakeisti telefonui – robotui detales yra ganėtinai sudėtinga. Yra ne vienas sluoksnis, kurį reikia atverti nepažeistą atliekant telefono taisymo darbus.

Atsitikus blogiausiam – sugedus telefonui ar sudužus ekranui skambinkite mums tel. Nr. +370 624 86286 ir mes pasirūpinsime Jūsų telefonu.

”Telefonų taisykla KAUNE” – Patikimas partneris Jūsų telefonui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *